​Børneklip i trygge og rolige omgivelser

​Er det blevet tid til, at dit barn skal klippes, og leder du i den forbindelse efter en frisørsalon i nærheden af Albertslund, Vallensbæk eller Taastrup? Så er vi hos Ulf's Modeklip et oplagt valg. Vi tilbyder børneklip med et stort fokus på det enkelte barn og vi bestræber os efter at oplevelsen bliver en succes.

Det skal være en rar ting for børn at blive klippet, uanset om det er den første klipning, eller om barnet efterhånden har prøvet at blive klippet nogle gange.

Vi har en helt særlig stol, som de mindste børn kan sidde på, mens de bliver klippet. Han hedder Sigurt, og han er en måge.

Sådan kan du hjælpe dit barn med at få en god oplevelse hos frisøren

Som forælder kan du hjælpe dit barn med at få en god oplevelse i forbindelse med børneklip. Sørg for at vælge en tid på dagen, hvor barnet er frisk og glad. Undlad at lægge klipningen i ulvetimen, eller hvis barnet er sygt.

Det er meget vigtigt for os, at børn får en god oplevelse i vores frisørsalon. Vi anbefaler dig derfor, at du vælger den samme frisør hver gang, så dit barn bliver tryg ved frisøren.

Når dit barn er blevet klippet, får han eller hun en slikkepind. Hvis han eller hun ikke må få det, så hav gerne en rosinpakke, en figenstang eller lignende med, som vi kan give barnet efter endt klipning. Vi anbefaler også, at du tager dit barn med, når du selv skal klippes, så barnet kan se, at det ikke er farligt.

De fleste klipninger går rigtigt fint

De fleste klipninger på børn går rigtigt fint. Vi skal nok klare det sammen. Hvis ikke, så er det vigtigt, at du prøver igen og ikke tænker ”åh nej, det var pinligt, der kommer vi aldrig igen”. For så skal vi starte forfra, og det kan gøre det ekstra svært for barnet.

Efter et par gange går det som regel altid rigtigt fint, hvis det ikke gør det allerede første gang.

Vores priser på børneklip

Vi tilbyder billige børneklip priser:

  • Børneklip 0-6 år: 200 kr.
  • Børneklip 7-12 år: 220 kr.

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Kan varmt anbefale"

Kan varmt anbefale denne frisør.

Lizette Lind Nielsen​

​★★★★★

"Klipper rigtigt pænt"

Klipper rigtigt pænt, kan bookes online og de  har åbent lørdag.

Kasper Kure Olsen​

​★★★★★

"Dygtige piger"

Fantastiske og dygtige piger. Top op betjening 🖒🖒🖒

Zette Nielsen​

Find kontaktoplysninger

Ulf's modeklip startede i januar 1972. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse, der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag + 1 negle teknikker.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓