Herreklip med sans for den nyeste mode

Skal du have en tid til herreklip hos en kompetent og erfaren frisør i Albertslund, tilbyder ULF's Modeklip klipning i høj kvalitet med sans for den nyeste mode med kunder fra blandt andet Vallensbæk og Taastrup. Skal det være den sædvanlige frisure, eller er du frisk på at prøve noget nyt?

Vi har fokus på dine behov og kan klippe dig, præcis som du ønsker det. Vi klipper konventionelt og med maskine. Skal du have trimmet skægget, nu hvor vi er i gang, er det også en mulighed. Bestil tid til herreklip hos os, og vær sikker på, at du får det ønskede look.

Flot herreklip til en fornuftig pris

Er du meget kvalitetsbevidst, når det kommer til herreklip og dit valg af herrefrisør, garanterer vi for en god behandling og høj service.​

Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi har en klar ambition om at glæde dig med en flot frisure, præcis som du ønsker den.

Vores priser på herreklip er særdeles fornuftige og koster kr. 265,-, alt efter om du skal have vasket og/eller trimmet skægget. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og kan også komme med gode idéer, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Tag gerne eksempler med.

Book en tid til klipning

Ønsker du at booke en tid til herreklip i vores salon, kan det ske via vores online bookingsystem eller på telefon 43 64 45 45. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Priser​

Herreklip

265,-​

Herreklip + skæg

340,-

Skæg

75,-,-​

Klip krans​

220,-

Herreklip + vask

305,-

Maskine​

150,-

Det siger vores kunder om os

​★★★★★

"Kan varmt anbefale"

Kan varmt anbefale denne frisør.

Lizette Lind Nielsen​

​★★★★★

"Klipper rigtigt pænt"

Klipper rigtigt pænt, kan bookes online og de  har åbent lørdag.

Kasper Kure Olsen​

​★★★★★

"Dygtige piger"

Fantastiske og dygtige piger. Top op betjening 🖒🖒🖒

Zette Nielsen​

Find kontaktoplysninger

Ulf's modeklip startede i januar 1972. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse, der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag + 1 negle teknikker.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓